Kedd, 2019-06-18, 3:20 AM

Troll

A Déli Tengerek számos szigetét benépesítő, elvetemült Dzsungel Trollok kegyetlen és sötét miszticizmusnak hódolnak. Barbár és babonás szokásokat követnek, minden más fajt utálnak.

Egy törzs azonban kénytelen volt felülkerekedni az előítéletein, amikor Thrall Ork Hadúrral és hatalmas seregével hozta őket össze a sors. A régóta száműzetésben élő Sötétlándzsa (Darkspear) törzs trolljai majd' mind elpusztultak, amikor összetűzésbe kerültek egy csapat vízi Murloccal, ám Thrall és a Horda megmentette az irhájukat. Viszonzásképp a hálás trollok örök hűséget esküdtek a Hordának.

A tapasztalt Árnyék Vadász, Vol'jin vezetésével a Sötétlándzsa trollok Durotar-ban, ork szövetségeseik mellett telepedtek le. Falujukat az elesett törzsi vezető, Sen'jin után nevezték el, mely a keleti part kietlen, sziklás területe mentén fekszik. A Visszhang Szigetek (Echo Isles) közeli dzsungelének ösvényeit is ellenőrzésük alatt tartják.

A Horda részeként a tekintélyes Taurenek felé egyaránt kibővítették lojalitásukat, ám kevés bizalmat kapnak viszonzásképp, mivel azok úgy vélik csak szenvedést és viszályt hoz rájuk ez a folyton-folyvást kavaró, manipuláló kitaszított népség.

Csoport: A Horda (The Horde)

 

Játszható Kasztok: Harcos (Warrior), Varázsló (Mage), Vadász (Hunter), Sámán (Shaman), Pap (Priest), Zsivány (Rogue)

Kezdő Helyszín: Durotar

Szülőváros: Orgrimmar

Hátas: Farkas (földi), Wind Runner (légi)

Nyelvek: Horda Nyelve, Troll Nyelv

Faji képességek:

Berserking: Aktiválva miközben sérült, növeli a közelharci és a varázslási sebességet

Regeneration: Növeli az életerő regenerációt

Beast Slaying: Növeli a sebzési bónuszt a vadállatok ellen

Throwing Weapon Specialization: Növeli a dobó fegyverek használatának képességét