Kedd, 2019-06-18, 3:18 AM
Enchanting


 Ennek a professionnak a segítségével még jobbá teheted a fegyvereket, és a páncélokat. (plusz strength-től kezdve plusz armor-ig a plusz resistancokon át mindenféle plusszal elláthatod a dolgaidat) Csak egy enchant lehet a dolgokon, tehát nem adódnak össze, de bármikor lecserélheted az adott tárgyon lévő enchantot egy másikra. Az enchanthoz nem kell kiegészítő foglalkozás (mint pl a blacksmith, vagy leather-eshez). Alapanyagok szerzése: Alapanyagokat a Disenchant nevű verázslatoddal tudsz szerezni (ezt egyből megtanítja a trainer) úgy, hogy zöld, kék, illetve lila nevű tárgyakat szétszedsz (disenchant és rányomod a tárgyra, ami neked már nem kell). A Disenchant-olt tárgy ELTŰNIK, de helyett kapsz alapanyagokat az enchanthoz. A különböző színű és lvl-ű tárgyak más és más alapanyagot adnak. Egy item általában ugyanazt adja, de esetenként még adhat 1-2 másik fajta alapanyagot is időnként.
 Ha egy tárgyat nem tudsz szétszedni az két okból lehet:
 1. az a tárgy szétszedhetetlen.
 2. nem elég magas az enchant szinted

 Hogy tudsz más soul-os dolgára enchantolni?

 Trade ablakot nyittok egymással, és az adott tárgyat beteszi a trade ablak legalsó négyzetébe és ott te már tudsz rá enchantot tenni.
 Magas szintű trainerek:
 Outlandon Thrallmar-ban, illetve Honor Hold-ban. Illetve Shatt-ban a Scry-nél (csak Scry-seknek) és Stormspire-ben található Grand Master.

 Enchant kellékek:
 A különböző szintű ROD-ok, amikkel enchantolsz, és ezekből nem kell több, ezek nem használódnak el enchantolás közben, csak ahogy
 szinteket lépsz, úgy lesz majd jobb és jobb ROD-ra szükséged. Ezeket blacksmith-ek tudják előállítani.

 Van két GEM, amit az enchantosok tudnak létrehozni:
 Void Sphere - +4 Resist All (piros, kék és sárga foglalatba illik)
 Prismatic Sphere - +3 Resist All (piros, kék és sárga foglalatba illik)

Enchantosok kiváltsága:
 Csak a saját gyűrűire tud az enchantos enchantot tenni