Kedd, 2019-06-18, 3:18 AM
 Cooking


 Ételt készítenek a játékban hogy meggyógyítson küzdelemből kiesett játékosokat, hogy képesek legyenek visszatérni a harchoz amilyen gyorsan csak lehetséges.

 Ahogy utazol a világban, észre fogod venni, hogy gyakran kapsz meg több darab húst , ahelyett hogy eladnád kereskedőknek, arra tudod használni, hogy ételt készíts belőle. Ha te olyan játékos vagy, akinek szüksége van ételre, mint például egy nem gyógyító játékos, az étel nagyon fontossá válik a számodra.

 Kereskedőktől tudsz ételt venni, de az étel, amit sütés-főzésen keresztül nyersz, majdnem ingyen van és ez ténylegesen sokkal hatásosabb. A sütés-főzés szintén egy nagyon jó másodlagos készség mert a vicces és érdekes tálakkal játékosokat tudsz szórakoztatni. Átadsz valakinek [Gooey Spider Cake] [Giant Clam Scorcho] vagy egy [Curiously Tasty Omelet] és látni fogod mire gondolunk.
 Továbbá bizonyos főzött ételeknek van egy 15 perces, 30 perces, vagy 60 perces hatásuk Well Fed ami idő alatt a közvetlen gyógyitáson felül feljavít minden buffot. (Tudod, hogy küzdeni mész,és van néhány perced? Egyél ezt [Herb Baked Egg] pedig gyorsabban töltödik vissza az élet és a mana.)
 A receptek egy listáját és azokat a buffokat amiket adnak, lejjebb találhatjátok .
 A Burning Crusade-ban, sütés-főzéssel segítenek különböző kasztoknak, a buffokkal, mint például a fokozott mozgékonyság (increased agility), varázslat erősítés (spell damage) miközben gyógyitanak, stb.